Basın Odası

Arma Liva ve Arma Park Projelerimizi Teslim Ettik

08 Aralık, Perşembe 2016

Konya Selçuklu’da 53 bin metrekarelik alanda inşa edilen, Arma Park ve Arma Liva projelerimizi teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. 151 daire ve 9 işyerinden oluşan Arma Park ve 101 daire ve 6 işyerinden oluşan Arma Liva projeleri, Okkalar İnşaat kalitesi ve hızı ile bir yıl gibi kısa bir sürede ev sahiplerine teslim edildi.

Konuyla ilgili konuşan Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka şunları söyledi; “Her iki projemizi toplamda 75 milyon TL yatırımla ve 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamladık. Bu projeler kapsamında toplamda 252 daireyi, ev sahiplerine teslim etmek ve yaşamın başladığını görmek bizim için ayrı bir keyif. Okkalar İnşaat olarak Konya ve İstanbul’da gerçekleştireceğimiz yeni projelerimizi de aynı kalite ve hızla tamamlamayı hedefliyoruz.”

151 KONUT 9 İŞYERİNDEN OLUŞAN ARMA PARK

Arma Park projesi, 33 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Proje, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan 151 lüks, konforlu daire ve karlı yatırımın adresi 9 işyerinden oluşuyor. Projede, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, kameriyeler, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik de bulunuyor.

2 BLOKTAN OLUŞAN ARMA LIVA

Arma Liva projesi, 20 bin metrekarelik alanda inşa edildi. Proje, iki blok halinde 101 daire ve 6 işyerinden oluşuyor. Ferah odalar ve fonksiyonel mutfaklarıyla 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı proje, ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralıyor. Projede, çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, kameriyeler, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik yer alıyor.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

TÜM HABERLER

%0

Arma Cadde

%5

Arma Modern

%5

Arma Menta

%55

Arma Kent

%100

Arma Park

Tamamlandı

%100

Arma Liva

Tamamlandı
Fiyatlar ve Kredi Hesaplama
Biz sizi arayalım! İletişim bilgilerinizi bırakın, Müşteri Temsilcilerimiz sizi hemen arasın.